Tuotteet

Pidämme valikoimissa kuumimmat uutuudet kaikkien kotimaisten (ja jotain myös kaukomatkaajille) kalalajien pyytäjille. Järjestämme perhonheiton opastusta ryhmille yliolantekniikoista aliolantekniikoihin ja kaikkea tältä väliltä. Kysy tarjousta!


AHVENEN KALASTUS

Ahventa kalastetaan heittouistimilla, onkimalla ja pilkkimällä. Ahvenen jigaaja valitsee hyrrä- tai haspelikelan lyhyellä, jäykällä vavalla ja mikrokuitusiimalla. Kesällä lipalla ja minivaapuilla kalastetaan notkeammalla vavalla ja usein monofiilisiimalla. Ahvenen onkija löytää meiltä vavat, onkilaitteet ja elävät syötit myös kalastusvalmiina. Pilkinnässä keskitymme perinteisten metodien lisäksi kaikuluotaimen avulla tapahtuvaan pilkintään.

ahvenenkalastus

Jyri Tiemaa


HAUEN KALASTUS

Veneestä tapahtuva moderni hauen heittokalastus suoritetaan 6-8´6″-pitkällä jämäkällä vavalla, sekä riittävän lujalla monikuitusiimalla. Täten isoilla koukuilla varustettujen käsialavaappujen, jigien ja spinnerbaittien uittaminen on mahdollisimman helppoa ja koukkujen purevuus tehokasta. Rannalta kalastetaan yli 9 jalkaisella vavalla. Vaihtelevaan kalastukseen valitaan noin 8 jalkainen kompromissivapa.

Hauen perhokalastaja löytää meiltä tarvitsemansa 8-10-luokkaisen siiman kaikilla uppoamisnopeuksilla, siihen sopivan vavan, laajakehäkelan, perukkeet ja perhot.

hauenkalastus

Tuomas Rytkönen


KUHAN KALASTUS

Kuhan kalastus, ja erityisesti tehokkaaksi osoittautunut jigaus, on kasvava laji. Meiltä löydät kaikki välineet perinteiseen jigaukseen ja myös Drop Shot- sekä Vertikaalijigaukseen vapoineen, keloineen, siimoineen ym. rigauksiin tarvittavine härpäkkeineen. Vetokalastaja löytää kauden vaaput ja painouistimet muotiväreissä lisätarvikkeineen. Opastamme aina myös välineiden kasauksessa.

kuhankalastus


LOHEN KALASTUS

Lohta kalastetaan isoilla virroilla kahdenkädenperhovavalla ja switchvavalla. Kaikki siimatyypit, kahluuvarusteet ja -asusteet sekä kelat kaikissa hintaluokissa kuuluvat valikoimiimme. Myymälästä löydät kattavasti perhot koko kaudelle, erityistoiveet kahden viikon toimitusajalla. Katso myös perhonsidontaosio.
Valikoimissamme myös yhden käden perhokalastusvälineet sekä heittokalastajan vavat, kelat ja siimat.

lohenkalastus

Arvo Lindström


TAIMENEN KALASTUS

tapiorantala

Tapio Rantala

Useimmiten taimenen perhokalastaja valitsee 4-7 -luokkaisen kelluvan siiman, siihen sopivan vavan ja kevyen kelan. Taimenen merikalastaja luottaa 7-8 -luokkaiseen vapaan ja usein intermediate-siimaan. Erikoistilanteita varten valikoimissamme on laajalti siimoja. Nyt myös välineet huippusuosittuun French Nymph- tekniikkaan vapoineen, siimoineen, perukkeineen, indikaattoreineen ja perhoineen. Rakennamme tarvittaessa setit valmiiksi. Kotimaiset streamerit, pinturit, nymfit jne. aina saatavilla

Myös heittokalastajan himoituimmat taimenlusikat ja minivaaput!


Valikoimiimme eivät kuulu vetouistelun raskas sarja ja seisovat pyydykset eikä perhonsidonnan ns. CITES- lajit.